Αρχική Σελίδα

QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Εστίαση OSETMAC στις μηχανές ξυλουργικής για πάνω από 8 έτη. OSETMAC έχει δύο εν πλήρη κυριότητα εργοστάσια κατασκευής--Qingdao τρία μια επιχείρηση τριών μηχανημάτων και Qingdao de Tai Wo επιχείρηση μηχανημάτων. Τα εργοστάσιά μας είναι well-recognized ως παραγωγούς επαγγελματικούς ξυλουργικής μηχανών. Τα κύρια προϊόντα OSETMAC γλιστρούν το επιτραπέζιο πριόνι, τη στρώνοντας με άμμο μηχανή βουρτσών, τη μηχανή ζώνης ακρών, την ξύλινη μηχανή διατρήσεων και CNC τους δρομολογητές. Αυτό που είναι περισσότερος, τα προϊόντα μας έχει πωληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και οι περιοχές στη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική .OSETMAC είναι σε θέση να κάνουν την Ε&Α μας, να παραδώσουν το στόχο παραγωγής εγκαίρως και να παρέχουν τη εξυπηρέτηση πελατών γρήγορα. Στα εργοστάσια κατασκευής έχει χορηγηθεί ήδη ISO9001, και μερικά από τα κύρια προϊόντα έχουν περάσει το πιστοποιητικό CE.
Ο στόχος OSETMAC είναι να παρασχεθούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας, να βοηθηθεί η επιχείρησή σας και να γίνει μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις ο τομέας μηχανών.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Τα εργοστάσιά μας έχουν εξειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα για πάνω από 10 χρόνια. Είμαστε σε θέση να κάνουμε τη δική μας R & D με εξαιρετικά επαγγελματίες μηχανικούς και καλά εξοπλισμένες γραμμές παραγωγής. Τα εργοστάσια παραγωγής έχουν ήδη λάβει ISO9001, και ορισμένα από τα κύρια προϊόντα έχουν περάσει πιστοποιητικό ασφαλείας CE. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής.

Κίνα QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ Κίνα QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ Κίνα QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : OSETMAC

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα QINGDAO OSET INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. Πιστοποιήσεις